Zdroj: Posledný Follower

V spolupráci s autormi komiksovej série Posledný Follower – Martinom Petrom a Viktorom Asimovom, sme si pre vás pripravili špeciálnu mikulášsku súťaž. Tentokrát môžete získať najnovší komiksový počin, ktorý nesie názov Posledný Follower: Križovatka svetov. Ide o výnimočné dielo, ktoré sa do predaja dostalo iba minulý týždeň, pričom už teraz sa medzi čitateľmi teší veľkej obľube.

Zdroj: Redakcia/Posledný Follower

Podmienky súťaže sú nasledovné

1. Daj follow IG účtom @dimanzia_official a @poslednyfollower,
2. Na príspevok daj like (páči sa mi to),
3. Do komentárov označ fanúšika komiksov, ktorému by si túto výhru doprial,
4. Zdieľaj súťaž vo svojom príbehu, kde označíš @dimanzia_official a @poslednyfollower.

(Do komentárov môžeš označiť maximálne 3 kamarátov. Komentáre nad počet troch od jedného profilu, budú neplatné.)

Následne si jedného z vás vyžrebujeme už 17.12.2023 (nedeľa) o 19:00, tu na našich sociálnych sieťach, kde konkrétneho výhercu označíme. Zapoj sa aj ty, a pokús sa vyhrať tento krásny darček, ktorým môžeš potešiť, ako svoju osobu, tak aj svojich blízkych. Na všetkých zúčastnených sa veľmi tešíme, a držíme palce každému, kto sa do súťaže zapojí.

O čom je dielo Posledný Follower: Križovatka svetov?

Nové príbehy zo sveta Posledného Followera vznikali rok a pol, no to čakanie stálo za to. Tvorcovia pracovali na piatich knihách súčasne, ktoré budú prichádzať každého štvrťroka. Vznikla tak neuveriteľná mozaika prepletených udalostí, ktorá na Slovensku nemá obdobu. Každý diel bol starostlivo navrhnutý a vytvorený tak, aby zapadol do celkového obrazu.

Táto epická sága je unikátna tým, že knihy sa dajú čítať v ľubovoľnom poradí a sú vhodné pre nových čitateľov, aj pre verných fanúšikov. Je to pavučina, po ktorej sa dá dostať všade a ktorýmkoľvek smerom. Nech sa ti páči, poďte sa do nej chytiť.

Nie je dôležité, čo sa stalo doteraz. Križovatka svetov je nový začiatok. Ako keď premaľujete farbu na lavičke v parku, tak sa aj vo svete Posledného Followera vytvorila čerstvá vrstva udalostí, ktorá prepísala pôvodný odtieň. Treba si zvyknúť, že dejiny už nikdy nebudú pevné. Zabudnite na poradie a zabudnite na premennú času, pretože v tomto svete sa všetko deje naraz.

Pripravte sa na to, že okolo egyptských pyramíd môžu behať dinosaury. Že z oblohy pršia knihy, že ľudia raňajkujú v stromoch a že súboj o holú existenciu môže prebiehať v miniatúrnych kábloch, ktoré sú široké ako vlas. V tomto príbehu budú nebojácni hrdinovia do neznámych svetov skákať kotrmelce. Opraviť toho musia viac, než je v ľudských silách. V tomto príbehu je však možné všetko.

4
0
Avatar photo

Od Martin Krug

Zakladateľ a redaktor projektu diMANzia. Medzi najväčšie záľuby patrí populárna kultúra všeobecne, a s ňou spojené objavovanie rôznych zákutí tohto odvetvia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *