Čaute všetci!

Ako ste si už iste stihli mnohí všimnúť, na profile @marvelnews_sk sa objavilo niekoľko odkazov na nový projekt, ktorý ponesie názov „diMANzia”. Jedná sa o úplne nový smer, vďaka ktorému sa nám podarí informovať a zosúladiť omnoho viac informácií zo sveta nielen Marvelu, ale popkultúry všeobecne!

V nadväznosti na širokú fanbase Marvelu, ktorá sa za vyše rok fungovania tohto profilu stihla rozšíriť do niekoľkých tisícov fanúšikov v rámci Česka a Slovenska, sme sa rozhodli určité komponenty Marvel News SK zachovať.

Na čo sa teda môžete tešiť?

1. Na novom profile diMANzie zachováme charakteristiky postáv, s tým, že „výber postáv z Marvelu” udržíme aspoň raz za mesiac. Ostatné pondelky budete mať možnosť vyberať z iných postáv rôznych svetov popkultúry

2. Najdôležitejším správam z Marvelu (všeobecne) budú aj naďalej venované samostatné príspevky, rovnako ako aj ďalším dôležitým témam mimo Marvelu

3. Svoj priestor dostanú určite aj recenzie a odporúčania na komiksy, filmy alebo hry, medzi ktorými sa nájdu aj iné skupiny superhrdinov/záporákov/antihrdinov

4. Podobne tomu budú aj kategórie, ako napr. „Zberateľstvo”, ktoré sú aktuálne v trendoch! V tomto prípade sa chystá extrémny prevrat na poli zberateľských vášní. Tiež očakávajte pravidelné otváračky Pokémon kariet a pod.

5. Tiež sa môžete tešiť na úplne nové sociálne siete, kde si dohľadáte všetky príspevky, počnúc fanpage na Facebooku, ktorá je už teraz aktívna. Samotné príspevky budú vychádzať taktiež pravidelne, ako je to už zaužívané.

6. A nakoniec, do budúcna sú KONEČNE v príprave už aj podcasty a YouTube videá, kde budeme riešiť rôzne témy z popkultúry. Materiál sa nám už pomaly zbiera! A to nie je ani zďaleka všetko, o dalších novinkách vás budeme postupne informovať.

1
0
Avatar photo

Od Marek Jackman

Najviac sa zameriavam na svet Marvelu a DC, ale medzi moje srdcovky patrí Star Trek, ktorého som veľkým fanúšikom. Hrdý člen diMANzie, pred kamerou aj v postprodukcii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *