Hľadáte staršie komiksy alebo máte vášeň pre zberateľské kúsky? Zažili ste už chvíle, keď ste sa snažili nájsť konkrétny starší komiks, ktorý vám chýba vo vašej zbierke? Alebo ste len nadšený zberateľ, ktorý nezavrhne už čítané komiksy? Na Slovensku existuje unikátne miesto, ktoré môže splniť vaše zberateľské sny – antikvariát Čierne na bielom.

Tento antikvariát nájdete v srdci Trenčína. Je unikátnym miestom, kde sa stretávajú milovníci literatúry a zberatelia zaujímavých kúskov. Antikvariát ponúka nielen staršie knihy, historické dokumenty, zberateľské predmety, ale aj široký výber komiksov, ktoré sa ťažko zháňajú. Aj vďaka tomu je antikvariát ešte zaujímavejší pre rôzne skupiny čitateľov.

Antikvariát Čierne na bielom je viac než len obchod – je to miesto, kde ožívajú príbehy a môžete tu nájsť zaujímavé a vzácne kúsky. Je obľúbeným miestom pre tých, ktorí hľadajú niečo špeciálne a chcú si rozšíriť svoju zbierku o unikátne exempláre. Svojou širokou ponukou a odborným prístupom si Čierne na bielom získalo reputáciu miesta, kde si literárni nadšenci a zberatelia prídu na svoje.

Či už hľadáte staršie komiksy, ktoré majú historickú hodnotu, alebo niečo modernejšie, máte šancu nájsť tu presne to, čo vám v zbierke chýba. Ponuka antikvariátu zahŕňa rôznorodé komiksy – od klasických titulov, ktoré sú medzi zberateľmi ikonické, až po novšie a menej známe príbehy. Zberatelia môžu naraziť na vzácne kúsky, ktoré by inak hľadali veľmi ťažko.

V spolupráci s antikvariátom sme mali možnosť nahliadnuť do sveta komiksov z ponuky ich e-shopu. Výber bol ponechaný na nás a z rozsiahlej ponuky sme si vybrali celkovo 7 unikátnych komiksov. Všetky komiksy nám boli doručené v perfektnom stave a preto môžeme nákup v antikvariáte Čierne na bielom len a len odporučiť.

Aké komiksové rarity sa nám dostali do rúk?

Heroes Return: The Mighty Thor #1 (1998) sa zameriava na Thorov návrat k plnej sile a na boj proti silám ohrozujúcich Asgard a planétu Zem.

JLA #27: Justice League of America (1999) prináša mnohé akčné scény a zároveň zaujímavý pohľad na boj s Prometheusom, ktorý predstavuje pre JLA veľké nebezpečenstvo.

Thunderbolts #11 (1997) prehlbuje dynamiku medzi členmi tímu. Thunderbolts sa musia vyrovnať so svojou minulosťou a položiť si otázku, či sú skutočne hrdinovia alebo ešte stále sú zločincami.

The Adventures of Superman #562 (1998) ponúka nový pohľad na ikonického superhrdinu. Príbeh sa zaoberá vzťahmi Supermana s jeho okolím, kde musí čeliť osobným a emocionálnym výzvam.

The Batman Chronicles #16: No Man’s Land (1999) sa odohráva v Gothame počas obdobia, kedy bolo mesto odrezané od zvyšku sveta.

Untold Tales of Spider-Man #21 (1997) sa zameriava na každodenné problémy Petra Parkera, ktorý balancuje medzi životom stredoškoláka a superhrdinu.

X-Men #3 (1993) stavia mutantov proti nečakaným hrozbám. Príbeh obsahuje zaujímavé zvraty a vylepšuje dynamiku tímu X-Men, ktorý sa v čase krízy musia zjednotiť.

Zdroj: Redakcia
1
0
Avatar photo

Od Marek Jackman

Najviac sa zameriavam na svet Marvelu a DC, ale medzi moje srdcovky patrí Star Trek, ktorého som veľkým fanúšikom. Hrdý člen diMANzie, pred kamerou aj v postprodukcii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *